Фики Стораро разплака зрителите на „Капките“ с незабравимо шоу!

Запомнящо се премина и вторият лайв на осмия сезон на забавното шоу „Като две капки вода“. И отново спечели тазгодишната сензация Фики Стораро.

След превъплъщението му като Стиви Уондър, в поредния епизод Фики излезе на сцената не като кой да е друг, а точно като латино дивата Дженифър Лопес, за което той скромно каза:
За първи път се виждам като жена, пея и танцувам едновременно. Постарах се много.

И наистина зрителят само може да се съгласи, че фолк изпълнителят положи неимоверни усилия, въпреки липсата на всякакви физически и гласови данни, с които макар и малко да се доближи до образа.

“Капките” заваляха доста измъчено, но няколко участници измиха лицето на шоуто

Феновете му коментираха екзалтирано изпълнението му така:

Гледам Фики и се кефя на Тони Стораро и на жена му! Какво дете …. какво възпитание, какво щастие! Уникално, шапка свалям и на двамата родители, и на Фики!
Няма как с такова тяло, да имитира жена, но искрено се забавлявах. Раздаде се на макс.
Ти ги разби бе човек! Браво!
Истински шоумен си!
Уникално изпълнение! Останах без въздух от смях!
Фики, респект и голямо уважение за теб! Не съм ти била фен никога, но сега шапка ти свалям! Евала!
Настроението беше и в залата, и у дома пред телевизора! Справи се страхотно! Поздравления!

Искрено се забавляваха всички, включително и тримата в журито. А и нямаше как да останеш равнодушен след изнесеното от певеца шоу. Надали имаше зрител, който да определи видяното като гротескно. Въпреки непоносимостта си към чалгата, Фънки похвали поп фолк певеца с думите: „Изтегли късата клечка, мен, но шапка ти свалям за смелостта и старанието.“

Преди да излезе на сцената, Фики с голямо чувство за самоирония и широка усмивка каза, че най-много се е постарал в танца с „подовата хореография“. Изключително раздаване и смях до сълзи!

„Това ще го помниш цял живот. Обещавам на баща ти, че няма да се повтори“, пошегува се водещият на шоуто Димитър Рачков.
Самият Фики, леко засрамен от смелостта на изпълнението си, задъхано обяви: „Искам да се извиня на всички за тази имитация!“


image0 (9K)