Фермерите потресени от грубите и вулгарни нападки на английската възпитаничка във Фермата: Нов свят

Изключително наситен с емоции епизод от Фермата: Нов свят снощи. След дуела в събота, когато английската възпитаничка Елизабет преобърна резултата и в крайна сметка се поздрави с крайния успех на арената срещу домакинята Красимира, настъпи денят, в който участниците във формата преминаха през всякакви чувства и настроения.

Загубилият своята половинка Митко Клайджиев преживяваше липсата на Краси почти драматично, готов да прахоса всякакъв интерес към състезанието. На по-късен етап в епизода той сподели, че е изключително щастлив от изпитваните чувства. Доволен от шанса, че са го върнали във Фермата след първата му загуба в дуел, той размишляваше за това колко ценно е да тъгуваш за някого, да те боли от факта, че този човек не е около теб. Ако не са тези човешки емоции, просто животът не си струва, заключи малкият Митко.

След писмото на Красимира, той и Бети трябваше да се срещнат на малката арена, за да определят в надпревара кой ще бъде следващият Фермер на седмицата. И започнаха куп неприятни сцени, провокирани от Елизабет, чиито нерви бяха опънати до скъсване. Тя влезе в конфликт с продукцията, изнудвайки Андрей да ѝ бъде признат за верен отговор, даден от нея преди 3 седмици в зададен въпрос от „Български традиции“, след като не успя да стане на нейната, английската възпитаничка започна да сипе грозни и вулгарни обиди към Митко, който в общи линии излезе с чест от тази пряка конфронтация, запазвайки донякъде добрия тон. Въпреки огромното и буквално неистово желание на Бети да спечели фермерството, това не се случи и Митко удържа победа, без да му е било фикс идея.

Фермерите станаха свидетели на всички изблици на Елизабет и просто бяха като гръмнати от каруцарския език на иначе образованата Бети. Дори и Митко Караиванов остана дистанциран, не знаейки как да подходи към досегашната си приятелка. В крайна сметка,късно вечерта, единствен той успя да я вкара в някакви релси и това всъщност сложи точка на напрегнатия ден. Когато всички се събраха в едното спално помещение, Елизабет се извини публично на Калайджиев, прегърнаха се дружески, но във фермерите остана горчивината от грозните гледки и изстреляните от Бети думи.

В епизода станахме свидетели и на много мъдри заключения, направени в тихи разговори между участниците – всеки със своята житейска тема и разсъждения.


image0 (9K)