Фермата: Петър бил със смачкано ЕГО и по-нисък от тревата

След отпадане на красавицата Даяна Ханджиева от Фермата на метри от финалната права, мъжете, с които актрисата имаше по-специални отношения в горското стопанство, са видимо тъжни.

За фокусника Йордан е ясно, че той отново е нагазил в собствената си каша 1. Изпращайки Даяна ратай; 2. Избирайки я за първи дуелист, което не ѝ даде възможност да подреди игрите според възможностите си. Давайки ѝ подобен малшанс, габровецът я обрече на загуба предварително, тъй като пчеларката Надежда изигра своето състезание умно и стратегически, побеждавайки Даяна на арената.

По-интересно е „тъгуването“ на пилота Петър, към когото Даяна се беше прехвърлила чисто емоционално. Тя нескрито му показа многократно, че го харесва като мъж и определено търсеше постоянно компанията му след разрива на приятелството си с Данчо.

И тъй като Дая е чаровница, освен това е интелигентна, а поведението и несигурността ѝ я хвърлиха в мътни води всичките 3 месеца, през които тя успя да се задържи във Фермата, поведението ѝ и случващото се около нея силно занимаваше публиката.

Вурху актрисата се изсипа много жлъч, груби думи и неодобрение.

В социалните мрежи настроенията към Петър са изключително полюсни. В края на дуела, когато вече стана ясно, че Даяна си отива вкъщи, той наистина се държа много обрано, не показвайки почти никаква емоция. Точно това му поведение даде храна на нехаресващите го. Написаха се критики от рода: Петър е по-нисък от тревата. Мъж със смачкано ЕГО.

Ратайската романтика във Фермата се развихря

Който внимателно е следил играта, надали би се изказал по подобен начин за един мъж, който за всичките 120 дни дотук винаги е заявявал себе си по категоричен начин. Още повече, че намесвайки се във връзката между Даяна и Данчо много леко, той никога не е настоявал за особено внимание или кой знае какви отношения с актрисата. Той виждаше, че нейното поведение е променливо, че тя не е стабилна и в повечето случаи се дистанцираше.

Фермата: Мъжкарско поведение на Петър, а Данчо подсмърча

Точно заради това, в края на състезанието, Петър отново седеше встрани, без да показва някакви емоции.


image0 (9K)