Фермата: Мъжкарско поведение на Петър, а Данчо подсмърча

Тази вечер в епизода от риалити предаването Фермата: Пътят на една мечта се заплитат нови интриги. Един магьосник става излишен.

Главоблъсканицата на Петър, в която се бореха неговото его и чувството му на отборен играч, се избистря. Неслучайно неговата дума и мнение се чуват, защото той умее да се владее, да премисли нещата преди да ги каже и в същото време да запази достойнството си. Така се случва и с новото ратайско предизвикателство, което намисли фермерът на седмицата Йордан.

Никой все още не е наясно какви подбуди го водеха, за да накара избраните от него за ратаи Даяна и Пепи да стоят вързани с въже 48 часа. А това изпитане да бъде донякъде за сметка на останалите участници. Оставайки завързани за две денонощия, ратаите ще могат да „спечелят“ връщането на багажа на играчите, който продукцията изнесе по молба на Данчо.

Много аналитично, потъпквайки емоциите си, пилотът обмисли вариантите да се подчини или да се разбунтува. И тази вечер в епизода ще видим двамата ратаи да посрещат утрото на покрива с въжето на китките. А самотният и тъжен Данчо да ги наблюдава от прозореца си, заявявайки, че би дал всичко да бъде на мястото на Петър.

Излиза така, че от цялата ситуация, която първоначално изглеждаше, че ще уязви пилота и актрисата, загубилият е единствено отхвърленият габровец. Даяна на няколко пъти изстрелва злостни думи в лицето му, като това, че не иска повече да говори с него нито във фермата, нито навън. А след усещането за ново силно, мъжко рамо до своето, тя отново навири нос, отсичайки категорично, че повече няма да прави това, което досегашният ѝ приятел пожелае.

След изтърпяване на 48-часовото изпитание от ратаите, хората получават багажа си, но Петър отправя предизвикателство към фермера на седмицата казвайки му, че след като той е изпълнил условието му и е облякъл хората, Данчо да вземе, че да ги нахрани. Как ще реагира магьосникът, предстои да видим.

Четвъртият „бивш“, който влиза в горското стопанство, е Краси Джунов – плейбоят на Фермата 5. Той е заедно с Веселка, Сами и Роман, учатсвали в предходни сезони на играта.


image0 (9K)