Феноменален сериал ще замени „Опасни улици“

bTV ще зарадва зрителите си със старта на един от най-дългоочакваните турски сериали у нас – романтичната поредица „Свободен дух“, позната още с оригиналния си превод „Ранобудна птица“.

Заглавието тръгва на 30-и октомври (сряда) и ще се излъчва всяка делнична вечер в 18:00 ч., на мястото на приключващия сезон на „Опасни улици“.

„Свободен дух“ е същински феномен в Турция още със старта си през 2018 г. Лентата на Star TV с участието на любимците на зрителите – Демет Йоздемир („Стая 309“, „С Русия в сърцето“) и Джан Яман („Любов на инат“), съдържа 51 епизода в оригинален формат от над 2 часа и половина, като в България броят на сериите ще е 161 (по 45 мин. всеки).

Историята:

Санем (Демет Йоздемир) работи в семейния магазин на баща си. Тя е енергична и изпълнена с живот, пълна противоположност на сестра си Лейле. Един ден родителите й я поставят пред избора или да приеме уреден брак, или да си намери работа. Така тя започва работа в същата фирма като сестра си. Скоро след това се запознава с Джан (Джан Яман) – синът на собственика на агенцията. Между тях пламва привличане и без да се усети Санем се озовава в средата на странни събития и интриги за власт в компанията.

Актьорите:

Освен вълнуваща история, „Свободен дух“ ще очарова зрителите и с отличен актьорски състав. Тази година главните актьори от теленовелата – Демет Йоздемир и Джан Яман, спечелиха статуетки за „Най-добър актьор“ и „Най-добра актриса“ за ролите си в сериала. Те са носители на наградата „Murex d’Or“, една от най-престижните за музика, кино и телевизия в Близкия изток. А поддържащите роли в сериала са поверени на Йозлем Токаслан, Джихан Ерджан, Ознур Серчелер и др.


image0 (9K)