Фенове попиляха Папи Ханс заради новата му: Дара е по-хубава!

Константин Трендафилов, известен още като Папи Ханс, има ново гадже. Певецът и писател излиза с чаровна блондинка на име Сара. Той публикува няколко видеоклипа с хубавицата в социалната мрежа и с това намекна, че вече не е свободен. Феновете му обаче са озадачени от избора му и не престават да го питат за бившата му – певицата Дара.

„Ама къде е Дара?!”, „Защо изневеряваш на Дара?”, „Дара е по-хубава!”, коментират почитатели на Папи. Въпреки че е разделен с изпълнителката от две години, все още го свързват с нея заради крепката им дружба. Младата звезда от шоуто „Като две капки вода” дори взе участие в клипа към последната песен на Константин – „Стой си вкъщи”. С това двамата провокираха още слухове, че са подновили интимните си отношения.

Истината обаче се оказва друга. Папи Ханс и Дара продължава да са много добри приятели, но романтичната им връзка отдавна е приключила. Изпълнителят на „Кекс” има нова жена в живота си на име Сара. Хубавицата не е известна в публичното пространство, но според запознати се занимава с танци. Любовта към изкуството и музиката я събрала с Трендафилов, но дали ще излезе нещо сериозно от това увлечение, все още не е ясно.

Доскоро изпълнителят на „Кекс” казваше, че се е посветил на музикалната си кариера, оставяйки поезията на заден план. По думите му за жени изобщо нямал времe, но ето че все пак е намерил място в графика си и за любов.

Преди да се залюби с кръшната Сара, риалити звездата от „ВИП Брадър” изкара кратка авантюра с португалката Рита Патрочинио. Той неведнъж е разказвал, че трудно прежалил хубавата чужденка. Тя била в България на почивка и за кратко, но успяла да му влезе под кожата. Изпълнителят месеци наред продължавал да мисли за нея и дори й посветил хита „Твой”. Трендафилов срещнал Рита на морето, но авантюрата им продължила само два месеца. Тя се завърнала в родината си и с това интимните им отношения приключили. Известно време поддържали връзка по телефона, но постепенно красавицата се отдръпнала и разредила обажданията. Певецът и писател се надявал двамата да се срещнат отново и бил готов да пътува до Лисабон само за да я види, но уви – разстоянието ги разделило.

Зложелатели отдавна подхвърлят, че Папи всъщност „плува на левия бряг”, а всичките му връзки с жени са само параван, ала той гледа с усмивка на клюките. „Не съм гей. Имам високи изисквания към дамите, затова дълго време бях сам. Наскоро дори осъдих една медия, която си позволи да пише подобни щуротии”, обяснява певецът. И допълва, че покрай карантината си е дал почивка, за да осмисли всичко, което му се е случило в личен план. Така освободил място в сърцето си за нови емоции и за нова любов.

Константин казва, че обича децата, дори съвсем наскоро сестра му го направи вуйчо, ала самият той все още не се чувства готов да бъде баща. Той се е фокусирал най-вече върху кариерата си и твърди, че работата го спасила в най-трудния период след смъртта на баща му – известният литературен критик, поет и преводач Владимир Трендафилов. „Загубата на близък човек не е нещо, което се преодолява, но и аз гледам да съм постоянно ангажиран“, сподели тогава Папи.
Авторът на стихосбирки засега не мисли да се включва в други риалити предавания и надали ще го видим скоро в телевизионен проект. Опитът във „ВИП Брадър” му бил достатъчен, за да го убеди, че това не е за него, а и да го откаже от други подобни участия, пише „Уикенд“.


image0 (9K)