Феновете на Берое: Томаш вън!

Берое допусна домакинска загуба от Славия с 1:2 в Стара Загора в двубой от 13 кръг на efbet Лига и това отприщи гнева на феновете след края на срещата.
След последния съдийски сигнал феновете поискаха оставката на треньора Александър Томаш.
Над 50 фенове се събраха пред служебния вход и поиската да говорят с Томаш, но той се качи в треньорската си стая а пред хората застанаха спортният директор Варентин Грудев и помощникът на Томаш Константин Мирчев.

„Томаш няма доверието на феновете. Той повече не е старши треньор на отбора“, заявиха гневните привърженици
Преди почивката Берое владееше инициативата, но не успя да отбележи поапдение. Пет минути след подновяване на играта „белите“ успяха да открият чрез Георги Йомов, който реализира с удар от въздуха след корнер. „Берое“ изравни в 68-та минута след попадение на Иван Минчев, който се разписа с глава след центриране на Бриджидо. В 75-та минута Галин Иванов успя да реализира и „Славия“ поведе. Това бе достатъчно за победата на „белите“

Берое започна по-активно срещата и влдееше изцяло инициативата в първите минути.

В 10-та минута Бриджидо центрира опасно в наказателното поле, но Камбуров остана на сантиметри под топката.

Четири минути след това Меледже овладя топката и стреля от дъгата на пеналта, но ударът му мина на метър над вратата.

В 17-та минута гостите изпълниха два последователни корнера, които вещаеха опасност, но и в двата случая „зелените“ се справиха.

Следващите десетина минути играта бе равностойна и липсваха сериозни положения пред някоя от вратите.

В 38-та минута след продължителна атака за „Берое“ Вандерсон стреля от границата на пеналта, а топката рикошира в крака на бранител и мина на сантиметри от гредата в корнер.

Две минути след подновяването на играта Галин Иванов стреля от дистанция, но топката рикошира и излезе в корнер.

След центрирането топката бе избита, но попадна в Йомов, който прати топката в мрежата с удар от въздуха – 0:1.

В 55-та минута Бриджидо отправи плътен удар, но топката рикошира и излезе в корнер.

„Берое“ успя да изравни резултата в 68-та минута, когато Бриджидо получи на фланга и центрира в пеналта, където Иван Минчев успя да прати топката във вратата след удар с глава – 1:1.

В 75-та минута „белите“ отново излязоха напред в резултата. Попадиин центрира в пеналта, топката се отби в негов съотборник и попадна в Галин Иванов, който прати кълбото в мрежата с удар по земя – 1:2

Три минути след това след центриране от пряк свободен удар топката попадна в Конте, който шутира от границата на пеналта, но играч на гостите застана на пътя на топката и предотврати попадение.

В 83-та минута Камбуров получи извеждащо подаване и стреля изключително силно и точно в движение, но Георгиев спаси.

В добавеното време Бриджидо центрира от десния фланг. Йосипович остана малко под топката, а Камбуров успя да я засече, но това не бе достатъчно и топката излезе в аут.


image0 (9K)