Феновете на Берое посрещат треньора на Локомотив (ГО) с пакетчета… семки

Бившият треньор на Берое Александър Димитров ще води сегашният си отбор Локомотив (Горна Оряховица) в събота на стадиона под Аязмото в първия плейофен кръг на Първа лига. Двубоят е от 17,45 часа, а феновете на Берое подготвят нетрадиционно посрещане на младия наставник … с пакетчета семки.
Димитров беше принуден да подаде оставка на 16 октимври 2016 година под натиска на феновете, след като открито недоволстваха от работата му. Напрежението екскалира след домакинската загуба от Ботев с 3:4 и около 150 привърженици се събраха пред служебния вход на стадиона и поискаха открито оставката му. След кратки спорове Димитров обяви че напуска, а по -късно в едно телевизионно студио заяви, че не е оставен да работа от шепа „семкаджии“.

Ето какво написа Светослав Миневски във фейсбук:

Мили беройци,призовавам Ви в събота по време на мача на любимият ни отбор да направим простичка хореография – всеки привърженик да си носи пакетче семки (слънчоглед,тиквени или фъстъчки) и още при появата на противниковия треньор Ад да започне да ги чопли звучно.Нека тоя види колко са „няколкото семкаджии” дето са го изгонили и са се опитали да спасят отбора.Моля активно подкрепящите привърженици да вдигнат плакат „Ние чоплим семки” ако споделят моето виждане.Моля футболистите, след като си свършат убедително работата на терена, също да почоплят семчици предоставени им от домакина на отбора.

Постът му за кратко време събра доста лайкове и одобрителни коментари за идеята , която даде.


image0 (9K)