Февруари идва без пълнолуние: дебнат ни предателства, измами и сплетни

Предателства, измами и сплетни ни дебнат по астрологично предопределение през февруари. И това идва от липса на пълнолуние, пише „Астро Телеграф“.

[ad id=“263680″]

..

В астрологията февруари без пълнолуние е известен като месец на спокойствието, но това в случая изобщно не е позитивно, твърдят специалистите. Пълнолунието е необходимо за нормалния ход на събитията, за да се изхвърли част от натрупаната астрална енергия към Космоса. Без пълнолуние месецът е незавършен и липсата му обърква ситуацията.

През февруари без пълнолуние е доста по-сложно да се получават добре неща, най-вече свързаните с емоционалната страна на живота. Трудно е да разбереш и другите, и света около себе си. Затова спецовете казват, че през февруари има много по-голяма опасност от предателства, измами, сплетни, лицемери и необосновани претенции. Февруари поставя на изпитание отношенията ни както с близките хора, с любимите, така и с бизнес партньорите.

За да избегнем проблемите, на първо място е нужно да се отнасяме съвсем сериозно и отговорно дори към най-дребните и незначителни детайли. Да не възприемаме критиката като желание да ни се навреди, а като възможност да си извадим изводите. Ако някой говори лошо за нас, е добре да си направим анализ на причините и да изясним нещата, но не и да влизаме в директен конфликт през февруари, казват астролози психолози.

Най-добре е да не обръщате внимание на сплетните по ваш адрес. Необходима е смес от дипломатичност и активно взимане на решения.

[ad id=“225664″]

..

На 15 февруари у нас, няколко минути преди полунощ, идва новолунието, което се пада в съзвездие Риби и то носи развиделяване на лунната обремененост. Това е моментът, когато може част от натрупаната астрална енергия да се освободи към Космоса, но не във вид на емоции, а на упоритост и усърдие. Направете усилия и не се предавайте в най-подходящия момент (това важи и за 16 февруари). Не затъвайте в лъжи и проблеми. Новолунието дава шансове за успех във всяко начинание. През целия месец внимавайте и не се доверявайте на лъжи. Затворете портите, които повече не са ви нужни, без да се обръщате назад и не се притеснявайте да отваряте нови врати. Страховете могат да вземат превес, но не се борете с тях. Февруари само подчертава важността на семейството.

На 16 февруари ( в България заради часовата разлика всъщност се пада в 23,06 часа на 15 февруари) настъпва Китайската Нова година, която е под покровителството на Жълтото Куче. Годината няма да е обикновена и праволинейна, но ни дава възможност да уважаваме семейния живот и любовта във взаимоотношенията.

Източник: http://www.faktor.bg


image0 (9K)