Фаталната Диди е причината за убийството в Костенец

29-годишната Даниела Стефанова, известна повече като Диди, е станала повод за скандала, завършил с убийство в Костенец, съобщава TrafficNews.

Жертвата е 34-годишният Тихомир Дринков-Тиши, наръган 7-8 пъти с нож снощи и намерен мъртъв в локва кръв пред дом на улица „Шипка” 14.

Мъжът бил гадже на Даниела, но хубавицата въртяла и тайна връзка със Стельо, третият участник във вчерашния запой, преминал в свада с фатален край, разказали запознати.

Те са  седнали да се почерпят, при което е възникнал скандал и мъжът е пострадал, уточниха от прокуратурата.

Според непотвърдена информация Даниела е била бременна от тайния си любовник, а подозренията на Тихомир са предизвикали скандала.

Около 20.44 часа в неделя на тел.112 бил подаден сигнал за шумна разправия в къщата на улица „Шипка”. Няколко минути по-късно постъпил нов сигнал за мъж в безпомощно състояние, лежащ пред същия адрес, потвърждават от МВР. Пристигналият лекарски екип само констатирал смъртта от множеството прободни рани.

Полицията е задържала за 24 часа Даниела и Стельо, които се разпитват за вчерашния екшън.  Образувано е досъдебно производство, а действията по разследването продължават под наблюдението на Софийска окръжна прокуратура. Предстои материалите да бъдат докладвани в съда в оглед вземане на постоянна мярка за неотклонение на извършителите.

Първоначалната версия е, че бременната Даниела е нанесла фаталният удар, но по-късно любовникът ѝ е направил пълни самопризнания. Към момента е намерено оръжието, с което се смята, че е извършено престъплението.


image0 (9K)