Фандъкова ли ще е следващият служебен премиер?

„Мисля, че никой не е говорил за оставки на кметове. Имаме механизми, по които ще разговаряме“
Столичният кмет и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова отхвърли пред журналисти в МС възможността да е следващият служебен премиер. Идва нова възможност и пак почвате да ме спрягате, отговори Фандъкова на въпрос дали би приела да е следващ служебен премиер.
Мисля, че никой не е говорил за оставки на кметове. Имаме механизми, по които ще разговаряме, коментира още в Министерски съвет кметът на София, съобщи „Фокус“.

„Посланията премиерът сам ще си ги каже. Дали е било последното заседание, аз по-скоро мисля, че не е. Държавата трябва да продължи да работи и отговорното поведение на министър-председателя Бойко Борисов и целия кабинет е очевидно. Работиха, приеха всички предложения и доклади, които бяха направени за днес и вярвам, че така ще продължи следващата седмица до тогава, докато има ново правителство. С поведението си ясно показват, че това е важно. За мен като кмет също е важно държавата да работи“, заяви Фандъкова.

Тя посочи, че отговорност носи всеки от тях – не само всички кметове, които са част от ГЕРБ.
„Анализите ще си ги направим. Работим последователно и мисля, че всичко, което е в плановете ни се случва също толкова последователно. Имаме, разбира се, очаквания за следващата година в рамките на новия бюджет. Да продължи подкрепата за строителството на метрото, да продължи подкрепата и за други подкрепи. Не само на общината, а за София като цяло“, каза още Фандъкова.

http://BNews.bg


image0 (9K)