Учителката Райна осиновила момче, накарала го да правят секс срещу подслон

Учителка осиновила свой 15-годишен ученик, за да може да осъществява редовни сексуални контакти с него. Това твърдят властите в щата Ню Джърси в САЩ.

Срещу 43-годишната Райна Кълвър, която е омъжена, са повдигнати обвинения, съобщи „Фокс Нюз“ (foxnews.com). Тя е арестувана през май и е обвинена в „сексуално насилие втора степен и застрашаване благосъстоянието на детето“. „Жертвата смята, че целта на учителката му е била да правят секс”, гласят документите от делото. Защитата отхвърля обвиненията.

[ad id=“225664″]

Райна приютила своя ученик, защото той бил изхвърлен от дома на близките си през декември 2015-а година.

Местният вестник „Саут Джърси локал нюз“ (nj.com) пише, че двамата били много близки по времето, когато тя му преподавала в средното училище.

През юни 2016-а момчето споделило, че учителката му започва да го опипва и съблича, посочва обвинението. В един момент те започнали да осъществяват интимни контакти всеки ден. Това продължило няколко месеца, а момчето се страхувало, че ако й откаже, тя ще го изхвърли. Младежът й написал есемес, че иска това да спре, но учителката недвусмислено му показва, че не е съгласна.

Властите са прегледали мобилните им телефони и са открили текстови съобщения, свързани с обвиненията срещу учителката. Самата тя твърди, че тези твърдения са „изфабрикувани от един нестабилен млад човек”.

blitz.bg


image0 (9K)