Учени: Нострадамус е направил страшни предсказания за 2018 година

Учените продължават да разгадават четиристишията на Нострадамус от 16 век, с които прочутият пророк и астролог е предсказал редица бъдещи събития.

[ad id=“263680″]

Той обаче много мистично „е описал бъдещето“ върху хартия и предсказанията му може да бъдат тълкувани по различен начин.

Изследователи твърдят, че са разгадали записките на Нострадамус, които се отнасят до 2018-а. Астрологът предсказвал, че това ще бъде година на катаклизми и страдания за много хора.

Едно от разшифрованите четиристишия гласяло, че през следващата година на бял свят ще се появи „едно много грозно дете“. Неговото раждане „по някакъв начин ще доведе до милиони жертви“. Възможно било да избухне война между евреите и в този конфликт да се намесят и други страни. Имало голяма вероятност – една от арабските държави да използва химическо оръжие, което е способно да убие много хора.

[ad id=“225664″]

Вероятно поради това – „майката“ природа ще започне да отмъщава на хората заради безумното им поведение спрямо планетата, коментират учени. В Сибир щели да избухнат невиждани пожари, а Западна Европа щяла да бъде залята от порои и наводнения, сравними с Големия потоп от Библията. Възможно било част от Великобритания да „се озове“ под водата.

Тази нерадостна „картина“ за 2018-а година е нарисувал Нострадамус, твърдят изследователи.

blitz.bg


image0 (9K)