Учениците от ПГСС – Чирпан с благородна инициатива за болницата на града

Учениците от ПГСС – гр. Чирпан, вдъхновени от прекрасната идея на Мартина Йорданова и Лазар Радков – доброволци и основатели на кампания „Капачки за бъдеще“, организират пункт за предаване на пластмасови капачки в училището. По тяхна инициатива събраните тази година средства ще се използват за закупуване на кувьоз за Общинска болница – Чирпан.

Ето тяхното обръщение към всички, които желаят да се включат в кампанията:

Скъпи приятели, съграждани,

Ние, учители и ученици от Професионална гимназия по селско стопанство, град Чирпан сме радостни, че благородната кампания „Капачки за бъдеще“, набираща средства за закупуване и даряване на кувьоз, тази година е избрала дарението да е за Общинската болница в нашия град.

Горди сме, че именно ние – ръководство, учители и ученици от ПГСС сме инициатори на предложението, хората вярващи в добри каузи да погледнат към болницата в Чирпан.

[ad id=“225664″]

Как се случи всичко?

Попаднахме на идеята за прекрасната инициатива, основана от Мартина Йорданова и Лазар Радков – доброволци и основатели на кампания „Капачки за бъдеще“, проучихме необходимостта на медицинските ни специалисти от апаратурата за новородени и дадохме нашето предложение – за болницата в родния ни Чирпан!

Най-ценно е, че инициативата излезе от младите хора на града – учениците от ПГСС, членуващи в училищния ЕКО-клуб и клуба по Гражданско образование.

От името на всички чирпанлии благодарим на Мартина и Лазар за доверието и протегнатата ръка! С тяхно съдействие цяла България ще събира пластмасови капачки, които ще се рециклират, а със средствата ще бъде закупен и дарен така необходимия за болницата ни кувьоз!

В Професионална гимназия по селско стопанство – град Чирпан подкрепяме добрите каузи и основаваме ПУКТ ЗА ПРЕДАВАНЕ НА ПЛАСТМАСОВИ КАПАЧКИ.

Призоваваме училища, учреждения и домакинства в община Чирпан да бъдат съпричастни към благородната кауза! Очакваме ви!

Телефони за връзка с нас: 0416/ 9 24 13; 0888 238 171


image0 (9K)