Ути Бъчваров празнува 20- годишен юбилей на кулинарното предаване „Вкусно“

Цели 20 години, без прекъсване в ефира на Националната телевизия отбелязва популярният кулинарен телевизионен водещ Ути Бъчваров.
Водещият Петър Бъчваров-Ути празнува 20-годишен юбилей от старта на първото българско кулинарно предаване – „Вкусно“ излиза по БНТ през 1996, а Ути става любимец на българския зрител и емблема на кулинарните формати до днешния ден.

През годините, „Вкусно“ няколко пъти сменя своята визия и време на излъчване, като от 2014 насам се излъчва в най-успешния си досега вариант – 7-минутният формат на „Бързо, лесно, вкусно – Рецепта на деня“. В него Ути приготвя една рецепта, изброявайки точните стъпки и акцентирайки върху малките трикове и тънкости, така че и най- несръчните кулинари да постигнат неговите висоти.

През 2014 по БНТ стартира и лайфстайл предаването „Животът е вкусен с Ути Бъчваров”, което представя популярни гости с интригуваща история.

Известният кулинар завършва „Театрална критика“ и „Кинорежисура“ в НАТФИЗ, публикувал е над 150 статии за кино и театър, а също така е играл и в няколко български филма.

Ути написва и няколко книги, сред които: „Как отслабнах с 50 килограма”, „Пътешествие из страни на орли и замъци“ съвместно с проф. Николай Овчаров и „Вкусно – Рецептите на Ути“, както и поредицата „Животът е вкусен с Ути Бъчваров“.

Източник: dir.bg


image0 (9K)