Ути Бъчваров попиля Мейзер и мъжа й: Това, което правят тези хора с телата си, е гротескно! Води до психически отклонения

Известният кулинар Ути Бъчваров коментира скандалното убийство на мъжа на Анита Мейзер Николай. По повод инцидента с културиста, водещият заяви в ефира на Нова Телевизия защо според него се се стигнало до трагичната развръзка.

„Искам да кажа за всички, които искат да постигнат това, което те са направили с телата си и да изглеждат като тях, да ги успокоя, че това не се постига по естествен път.

Тези хора, при всички положения взимат сериозни медикаменти. Всякакви хранителни добавки са нищо сравнение с нещата, които приемат културистите. Това са хора, зависими от всякакъв тип анаболи и химии, с които те поддържат телата си.

Те довеждат до тежки психически отклонения и е доказано. И двамата са съвършени в гротескния смисъл на думата, но това, което приемат, комбинирано с нормални наркотици или малко повече алкохол при всички положения може да се отиде до такава крайност или до сексуална сцена, готова за филмов сценарий или драма“, коментира Бъчваров тази сутрин.


image0 (9K)