Успешен финал на първия кръг от „Младите лидери на Казанлък“

Успешно завърши първият кръг от инициативата “Младите лидери на Казанлък“, която се организира от Община Казанлък под патронажа на Кмета – г-жа Галина Стоянова. През изминалия уикенд бяха излъчени и последните два отбора победители, които ще се състезават  на финала на 11.05.2019 г.

На 20.04.2019 г., събота,  в състезанието се включиха ученици от XI – те класове от училищата: ПГЛПТ- 11 г , ПГ „Иван Хаджиенов“- 11а и 11б, ПГТТМ- 11а, ПХГ „Св.Св. Кирил и Методий“ – 11б и 11в клас. Победител стана отборът на 11б клас от ПХГ „Св. Св. Кирил и Методий“, чиито членове показаха добра комуникативност и отборна работа, бързина, креативност  и съобразителност.

В последния ден от първия кръг – 21.04.2019 г., неделя,  се състезаваха ученици от ПГЛПТ- 11в, СУ „ Екзарх Антим I“ 11а , ПГ „Иван Хаджиенов“ – 11г, ПГТТМ- 11в  и НУПИД „Академик Дечко Узунов“- 11а. Отборът  победител от третия състезателен ден са учениците от 11а клас  на  СУ „Екзарх Антим I“. Младежите се състезаваха с голяма мотивация, сработиха се като отбор и за изключително кратко време преминаха всички игри.

Състезателите благодариха на кмета Галина Стоянова за участието си в инициативата и изразиха желание за следващи подобни инициативи.

На финала, който ще се състои на 11 май ще се съревновават 11б клас от ППМГ “Никола Обрешков“, 11б клас от ПХГ „Св. Св. Кирил и Методий“ и 11а клас от СУ „Екзарх Антим I“.

Отборът победител ще бъде обявен и награден от кмета на община Казанлък Галина Стоянова на тържествения концерт за 24 май – Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост.


image0 (9K)