УНИКАЛНО! Мартин Камбуров с гол №200, „Берое“ изпревари „Левски“

Верея загуби с 0:3 от Берое в дербито на Стара Загора. Двубоят от 28 – я кръг на Първа лига се игра на стадион Трейс Арена.

Резултатът бе открит от Мартин Камбуров в 17-ата минута от пряк свободен удар, а две минути преди края на първата част Борислав Цонев удвои преднината на „зелено-белите“. В 86-ата минута отново Мартин Камбуров бе точен, за да отбележи своя юбилеен гол №200 в „А“ група.

[ad id=“225664″]

Мартин Камбуров даде аванс на Берое в 17-ата минута след изпълнение на пряк свободен удар. В 23 – та минута Венцислав Бенгюзов центрира от пряк свободен удар, Георги Андонов игра с глава, но Душан Перниш се бе пласирал добре и улови.
В 31-ата минута многоходова акция от страна на Верея завърши с изстрел на Бенгюзов от границата на наказателното полеа, но топката мина край беройската врата.
[ad id=“263680″]
Три минути преди края на полувремето Борислав Цонев удвой преднината на своя тим, след като се разписа от няколко метра.
В добавеното време на първата част нападателят на Верея Валери Домовчийски можеше да намали, но ударът му с глава срещна напречната греда на Берое.
В 50-ата минута Мартин Камбуров напредна сам по десния фланг и центрира прецизно към Рубен Бригидо, който стреля в движение, но Наумов изби удара му.
[ad id=“236993″]
В 59-ата минута Антон Огнянов стреля директно от пряк свободен удар, но изпрати топката малко над горната греда. В 66-ата минута многоходова атака от страна на Берое завърши с удар на Педро Еуженио отблизо, но Даниел Наумов успя да парира.
В 86-ата минута бърза атака на Берое завърши с гол на Мартин Камбуров, който се разписа с удар от точката на дузпата.


image0 (9K)