Уникален козметичен апарат вече и в Стара Загора! (ВИДЕО)

Уникален козметичен апарат вече и в Стара Загора! WAVE estetic center представи HydraFacial MD!

HydraFacial MD e уникален козметичен апарат от ново поколение. Създаден е от американски дерматолози, заради забрана в Америка за ръчно почистване на лицето. Различното при HydraFacial MD е Вортекс технологията, с която той работи. Серумите се завихрят като мини торнадо по кожата – изсмуква замърсяванията от порите, премахва с лекота черните точки и комедоните, без болка и зачервяване.

На 21 юни беше официалното представяне на Hydra Facial MD в Стара Загора. WAVE estetic center e единственият, който разполага с този апарат, не само в Стара Загора, но и в старозагорска област. Презентациата направиха инж. Величко Киселичков и Борислав Ковачев, консултанти-специалисти в BUL MED consult.

WAVE estetic center 230617 (2)_resized

Бърза, безболезнена и ефективна, така накратко може да се опише козметичната процедура с HydraFacial. Ефектът при почистване се усеща веднага, а акнето и пигментацията се повлияват още след третата процедура. Основните стъпки при процедурата са 3, почистване – екстракция – хидратация, останалите могат да се добавят в зависимост от индивидуалните нужди на клиента. Държа да отбелжа, че не само дамите могат да се възползват, процедурата е подходяща и за мъже“, споделя инж. Киселичков.

WAVE estetic center 230617 (1)_resized

Искате по-гладка, по-мека, по-блестяща и младежка кожа? Сега е моментът да се доверите на HydraFacial и специалистите от WAVE estetic center – Стара Загора“, с тези думи Борислав Ковачев представи на всички гости и бъдещи клиенти всички 6 стъпки на процедурата.

  1. Вортекс Ексфолиация – Activ – 4 серумът премахва мъртвите клетки, за да даде път на нова, здрава кожа. Уредът работи с индивидуални накрайници, които имат множество абразивни връхчета, които ексфолират кожата. Уникалният дизайн на спиралите създава вортекс ефекта при процедурата.

  2. Вортекс Пилинг – пилинг, но без излющване и дискомфорт, отваря порите. GiySal серумът е съчетание от гликолова и салицилова киселина. Използват се 3 вида пилинг, като през лятото се избира най-лекият, с най-ниска концентрация.

  3. Вортекс Екстракция – серумът Beta HD попада в кожата и спомага за по-лесното изсмукване на замърсяванията и черните точки, тушира възпаленията, особено подходящ за мазна кожа.

  4. Вортекс Регенериране – специализиран серум за изглаждане на бръчки, за заличаване на пигментни петна, за изравняване на тена.

  5. Вортекс Хидратация – серумът Antiox+ e наситен с антиоксиданти и нискомолекулярна хиалуронова киселина за мигновена дълбока хидратация. Съдържа екстракт от див конски кесртен, които свива капилярите при розацея.

  6. Домашна грижа – след процедура с HydraFacial MD се препоръчва употребата на серумите за домашна грижа, които са за поддържане на дълготраен резултат.

И както обикновено се случва, най-хубавото остана за накрая. Чрез томбола бяха избрани двама от присъстващите на представянето на HydraFacial MD, които си спечелиха безплатни козметични процедури. Демонстрацията беше направена Грета Вълканова – Клиникъл Трейнер в BUL MED consult.

Процедурата с HydraFacial MD е много приятна, клиентите ни я сравняват с релаксираща СПА терапия. Продължителността й е само 30 минути, което я прави подходяща за изпълнение дори и в обедната почивка. За постигане на трайни резултати, особено при акне и пигментация, е необходимо да се направят последователно минимум 3 процедури, по една всяка седмица, след което се разреждат – по една в месеца.

Интересното е, че уредът HydraFacial MD има специален прозрачен контейнер, който събира мъртвите клетки и замърсяванията по време на процедурата. След като им го покажем, клиентите още веднъж се убеждават в ефикасността на уреда и виждат замърсяването, което сме отстранили“ казва г-жа Вълканова.

Ако искате да имате по-гладка, по-мека, по-блестяща и младежка кожа – сега е моментът да се доверите на HydraFacial и специалистите от WAVE estetic center Стара Загора!

WAVE estetic center ще откриете на адрес:

Стара Загора, бул.“Цар Симеон Велики“ 105, ет. 2, офис 4

Уеб сайт: waveestetic.com и във Фейсбук: WAVE estetic center

Автор: Евгения Енева

Технологичният скок в лазерната епилация се приземи в Стара Загора!


image0 (9K)