„УМОПОМРАЧЕНИЕ“ в Стара Загора – жените ли трябва да разбираш, ако си мъж, или себе си и своите избори?

„УМОПОМРАЧЕНИЕ“от Сам Бобрик, режисьор: Борислав Чакринов, с участието на: Койна Русева, Асен Блатечки, Никол Карабинова, Никола Парашкевов, Стефан Иванов

Това е пиеса за мъжете, които се опитват да разберат жените и никога не успяват. А всъщност е нажно да разберат себе си и своите избори. Дори е трябвало да разберат преди да ги направят – после остават само последствията.

В началото на пиесата Майлс Гладстон (Асен Блатечки) сякаш има всичко – жена-трофей, успешен бизнес, щастливо омъжена дъщеря.

След двадесет годишен брак той е напуснал жена си Кейт (Койна Русева), за да се ожени за младо момиче на половината от неговата възраст. И изведнъж животът му се преобръща. След шест месеца новата му жена го напуска, бизнес партньорът му Джери (Стефан Иванов) го прецаква, бракът на дъщеря му Сюзан (Никол Карабинова) е на път да се разпадне, а най-лошото от всичко е, че бившата му жена, която винаги е била до него и при която той мисли да се върне, е променила живота си на 180 градуса и излиза с младеж, който е на половината от нейната възраст.

 

Тя не само изглежда по-добре от всякога, но и иска да купи модерния му апартамент, за да заживее в него с младия си приятел Дърк (Никола Парашкевов).

Майлс преживява истински шок, когато разбира, че тя вече не се интересува от него.

Дали финалът за него ще е щастлив? Ще разберете на 29.09 от 19,30 часа в „Дома на културата (новата зала).

 


image0 (9K)