УКРОТЕНИЯТ АТАКИСТ ПРИ ЦВЕТАНКА: „АТАКА“ БИ ОТБОЙ, ВОЛЕН НЕ НАЛИТА НА БОЙ, ТОЙ Е ВЕЧЕ ПОЛИТИК ОТ СОЙ

Днес в интернет попаднахме на коментар от Велизар Енчев по повод участието на един от видните патриоти при Цветанка Ризова. Ето какво написа Енчев в личният си Фейсбук профил!

[ad id=“255238″]
* публикуваме без редакторска намеса
Замерващият със сандвичи стюардеси е кротнал при Цветанка Ризова. Запасаният с пищов в черна тожурка е заменен от зализан субект в „Армани“.
Надрусаната горила с гражданските арести на „Орлов мост“ и пиянските изцепки пред ВИТИЗ е еволюирала в лъснат системен политик. Няма вече к-ви, няма и мутри. Каките на Бойко са му фенове, мутрите-коалиционни авери. Цветанка даде тон и отведнъж върлият антисемит се опълчи на Мария Захарова.
Даже очаквал извинение от Кремъл, щото наглата дама си присвоила спасяването на евреите ни. Откакто е с власт, рублофилът не плаче на руско рамо, а милее за евроатлантически ценности, конвертируеми в евро и долари. Цветанка не посмя да попита, а пресният евроатлантик забрави да си каже:
„Атака“ би отбой, Волен не налита на бой, той е вече политик от сой. Не може да почитате и Бога, и Мамона, казва Христос. Вярващият Волен избра Мамона. Бог е за повервалите Му.


image0 (9K)