Уикенд: Детето в Момчилград е убито заради сексуален мотив

Цели 2 дни Садет Муса, майката на убитото 7-годишно момиченце в Момчилград, не е разкрила за странното увлечение на племенника си към нея, а се опитвала да насочи разследващите в друга посока, твърди „Уикенд“.

[ad id=“263680″]

Мехмед Хасан, както вече се знае, работел заедно с леля си в завода, тя го обичала като свой собствен син и непрекъснато му помагала. Преди 2-3 години обаче племенникът се влюбил в лелята.

38-годишната Садет била много притеснена от увлечението на роднината си и се опитала да му обясни, че няма как да бъдат интимни. Той обаче я уговарял да зареже всичко и да избягат заедно в чужбина. След последния скандал между тях, когато почерпеният Мехмед се нахвърлил похотливо върху леля си, Садет го заплашила, че ще се оплаче в полицията. Най-вероятно малкото момиченце е станало свидел на мераците на братовчед си към майка му и дни по-късно, на 17 декември, е било ликвидирано от него по най-жесток начин, пише „Уикенд“.

[ad id=“225664″]

Мехмед е бил разпитван 2 дни, преди да си признае, че е извършил злодейството.

Убиецът на малката Дамла разказва как е задушил детето

Първоначално е имало версия, че майката на Дамла е негова съучастница, която на този етап е отпаднала. Възможно е обаче, според криминалисти, тя да казва по-малко, отколкото знае. Така например цели 2 дни не разкрила за странното увлечение на племенника си към нея, а се опитвала да насочи разследващите в друга посока, твърди „Уикенд“.

 


image0 (9K)