Ужасената майка на отвлечената Виктория разказва за жестокостта на похитителя

18-годишната Виктория беше отвлечена и изтезавана от наркодилър в Добрич. Момичето е открито полумъртво, пребито и дрогирано в апартамент и спешно се нуждаеше от кръвопреливане.

Преди 20 дни Виктория Георгиева е обявена за национално издирване от нейната майка.

[ad id=“225664″]
„Виктория се нуждаеше вчера от кръв, много съм благодарна на всички, които се свързаха и отзоваха. Не знам как се е стигнало дотук. Бяхме заедно в града, вечерта излезе да пие кафе и повече не се върна. Не знам какво се е случвало“. Това разказа за на Нова ТВ Атанаска Димитрова, майка на отвлеченото момиче.

„Още през същата вечер телефонът ѝ беше изключен. След 5 дни съобщих на полицията, че нея я няма. Получавах съобщения на личния профил, но имах подозрения, че не са писани от нея – „Мамо, аз си намерих приятел“. Това не е в стила на Виктория. Не чух гласа й. Не го познавам.

Една вечер преди случката Виктория посред нощ дойде с него вкъщи. Аз ѝ се скарах. Казах, че няма как да идва в това време с чужди хора. Човекът пушеше цигара и буквално не можеше да улучи пепелника. Аз помислих, че е пил алкохол. Никога не ми е минавало през ума за наркотици. Знаех, че се познават, но че ще се случат такива работи – не. Той си тръгна, а Виктория остана. Казах ѝ, че не ми харесва човекът, че е много по-голям от нея и не трябва да се занимава“, продължи потресената майка.

[ad id=“263680″]

Д-р Бисер Ботев уточни какво е състоянието на Виктория: „Тя е в съзнание, контактна, адекватна. В рамките на 24 часа са стабилизирали състоянието й. В момента изглежда много по-различно от това, което видях в Спешно отделение. Тя беше уплашена, стресирана, малтретирана. Това не може да бъде описано с думи. Има външни следи по глезените, ръцете и областта на лицето, които са много дискретни. Психически там лечението ще бъде дълго и трудно“, добави лекарят.

Говорителят на прокуратурата Румяна Арнаудова даде подробности, че е имало следи от гасене на цигара по лицето и тялото на Виктория. По данни на прокуратурата пхитителят е осъждан трикратно за държане на наркотични вещества.


image0 (9K)