Удивително! Тези жени не са използвачки, забравете колебанията

Много е полезно да знаем кой се интересува от материалните ценности, нали? Днес ще ви разкажем момичетата от кои зодиакални знаци са готови да живеят със сладур в колиба и кои от тях ще изискват повече.

Често хората имат много погрешно мнение, според което всички момичета биват смятани за меркантилни. Може би е наистина трудно да се срещне момиче, което няма да отиде с метър до апартамента на мъжа, за да измери квадратурата му. Или пък такова, което няма да се интересува от това с каква кола ще дойде мъжът на първата среща. Това е наистина рядкост в наше време, но така работи светът сега.

Представяме ви представителките на кои зодиакални знаци не се интересуват от доходите на любимия си. Но не забравяйте, че във всяко правило си има изключения.

Момичетата от зодиакалния знак Везни са доста благоразумни, но меки, нежни и мили. Рядко изпадат в неприятности. От мъжете очакват подкрепа и помощ, които обаче по никакъв начин не са свързани с материалните им възможности. Представителките на тази зодия може да не обръщат внимание колко получава техният избраник, независимо дали има бизнес или стабилен доход.

С успешното духовно сливане те са готови да мотивират мъжа си за нови постижения. Те не изискват, а вдъхновяват, което, разбира се, ще повлияе положително на финансовото положение на мъжете. Везните са готови да изкарат мъжа си от нищетата, така че понякога за тях е още по-лесно, когато по-силният пол води несъзнателен начин на живот, за да го насочат в правилната посока.

Много изненадващ е фактът, че момичетата Рак са готови да печелят повече от партньора си. Те очакват мъжът да се отдаде напълно, духовно, понякога и физически. Пълна хармония и сливане на двв души, защото Раците са твърде любящи и се нуждаят от всичко наведнъж. Затова в зряла възраст тези дами обикновено са готови да донесат доходи на семейството, вместо мъжа, но в замяна той трябва да се отдаде напълно на връзката. Освен това амбициите на тези дами понякога са толкова високи, че не всеки мъж може да бъде в крак с тях.

Нещо подобно е и зодия Козирог. Разликата е, че те не са сладки спътници в живота, а в по-голяма степен са партньори и съратници. Момичетата от тази зодия имат голяма смелост, постоянен характер, както и делови хъс и доста силен ум. Те не седят неподвижно, търсят богат мъж, който да получава всичко, което иска.

За Козирозите парите са цел, стремеж, те обичат тази цел и се стремят към нея, но не за сметка на някого, а със собствени усилия. Когато момиче Козирог знае, че има свои средства, които е спечелила сама, щастието и няма граници.

Женската половина на Овена не гони финансите. За момичетата от този знак парите не са основното в човека, на първо място трябва да има духовно сливане и взаимна симпатия. Освен това парите залепват за самия Овен, те може да не правят нищо, но винаги ги намират отнякъде. Следователно, проблеми под формата на въпроса „Къде да намерим пари?“ не изникват при тях. Съответно жените Овен не изискват това и от мъжете.

jenata.blitz.bg


image0 (9K)