Удивителната пещера, която подмладява с 10 години

Руският монах Владимир Овсянников твърди, че пещерата Утробата, която се намира на 20 км от Кърджали, подмладява куражлиите, преспали поне една нощ в нея. На сутринта те излизат бодри, заредени и освежени.

Според него формата на скалите в пещерата е причина да се фокусират силните земни енергии, които коригират човешката аура.
[ad id=“225664″]

В „Утробата” човек бързо възстановява физическото си състояние на организма. Името на пещерата не е случайно. По време на зимното слънцестоене тънък лъч светлина се прокрадва в недрата й. Той достига до нещо подобно на олтар, наподобяващо матка. Комбинацията между магнитното поле на камъните и инфрачервеното излъчване на слънцето води до уникално енергийно влияние. То подмладява всяко живо същество, сигурен е руският монах Владимир Овсянников.

Зад неговата теория застават и група руски физици, които пристигнали в България да направят изследвания на чудотворната пещера. Според тях, освен върху хората, силното енергийно поле около Утробата влияе положително и на цялата планета.
[ad id=“225664″]

Владимир Овсянников разказва за първата нощ прекарана в пещерата. Монахът спал непробудно 12 часа. На сутринта се събудил с необикновен прилив на енергия.

Руснакът е на видима възраст около 40 години, а действително той е на 65 г. Препоръчва, който има възможност да посети пещерата. Той не изключва вероятността преспалият в пещерата да си тръгне с нови умения, като телепатия или екстрасензорика.

Източник:zajenata.bg


image0 (9K)