Удар под кръста! Петима пропяват срещу наследника на Йоско Костинбродския! Вижте за какво го топят!

Поне петима авери на сина на Йоско Костинбродския са пропели срещу него. Те са станали свидетели срещу бандата за дрога и рекет.

[ad id=“225664″]

Иван Йосифов и още дузина мъже от Костинброд и страната бяха закопчани при акция на ГДБОП в четвъртък вечерта. По оперативни данни те искали да наложат монопол над наркопазара в София. Имали отделна група за рекет, друга за пласиране на наркотици, трети били биячи и наказвали провинилите се дилъри, пише „Телеграф“.

Ролята на сина на Йоско Костинбродския била да ръководи бандата, споделили свидетели в хора на разследването. Самият Йоско се подозира, че е дърпал конците на групата чрез сина си. Костинбродския беше обявен за издирване през февруари 2014 година. Той е обвинен за тартор на бандата за убийства „Килърите 4“. Както той, така и синът му Иван са арестувани многократно за рекет, дрога, кражби, грабежи и убийства.

[ad id=“263680″]

В биографията си Иван има и задържане за разстрела на свидетеля Хрисим Хрисимов. Тъй като обаче не бяха открити достатъчно доказателства, Йосковския син беше пуснат от ареста, пише БЛИЦ.

http://BNews.bg


image0 (9K)