Убиецът от Слънчев бряг влезе в съда, като скри лицето си. Нямал спомен защо е стрелял по Симона

Убиецът от Слънчев бряг Михаил Станчев скри лицето си с качулка в Окръжния съд в Бургас, където беше доведен току-що, за да бъде гледана мярката му за неотклонение, съобщи burgasinfo.com.

[ad id=“225664″]

Михаил Станчев е привлечен като обвиняем за това, че на 2 юни пред хотел в Слънчев бряг умишлено застреля Коста Николов-Миджурина и направи опит да убие Симона Тодорова, като престъплението е останало недовършено поради независещи от извършителя причини и действията му са били насочени към повече от един човек.

[ad id=“263680″]

В кулоарите на съда днес адвокатът на Михаил Станчев – Красимир Кацарски, каза, че подзащитният му нямал спомен защо е стрелял в момичето. Бил пил нещо преди стрелбата, въпреки че по принцип не употребявал алкохол.

[ad id=“236999″]

Припомняме, че убийството стана вечерта в събота, когато в лека кола „Мерцедес“ беше убит бизнесмена Коста Николов, собственик на казина и игрални зали. 22-годишната Симона Тодорова беше простреляна в главата и е все още в тежко състояние. По-късно, около 2 часа след полунощ, беше задържан 37-годишния Михаил Станчев при опит да напусне страната през ГКПП-Лесово. От прокуратурата са категорични, че мотивът за убийството е ревност.

В момента започва заседанието, на което ще бъде определена мярката за неотклонение на Михаил Станчев.

 


image0 (9K)