Убиецът на 58-годишната жена от Благоевград е сложил край на живота си

Издирваният за убийството на 58-годишната Снежана от Благоевград Радослав Стипцаров – Соколето се е самоубил в къща в село Бараково.

[ad id=“225664″]

Той е пристигнал след полунощ, маскиран, въоръжен и с перука в къщата в селото, където живеели двама негови приятели. Казал им, че е гладен и влязъл в една от стаите. Взел им телефоните, предава Канал 3.

„Щурмувахме къщата със специалните сили и открихме мъжа с огнестрелна рана в главата, а до него – двуцевна пушка“, каза директорът на ОД на МВР-Благоевград Николай Хаджиев.

Двамата братя са задържани за разпити. Соколето е бил обявен за издирване на 24 юли заради побоя, който нанесъл на приятелката си Силвия. Три дни по-късно той уби майка й – Снежана.

Има един арестуван, неговата самоличност на този етап не се знае.

[ad id=“263680″]

По-рано баретите блокираха село Бараково, намиращо се в община Кочериново. Предполага се, че в една от изоставените къщи там се е укривал убиецът на бизнесдамата от Благоевград. Издирваният за убийството е Радослав С. – „Соколето”. Специализираният отряд за издирване и задържане отцепи главната улица на селото.

Припомняме, че в 1.30 ч. тази нощ пред бл. 17-Б в жк. „Струмско” бе открита убита 58-годишната собственичка на заведението за бързо хранене, известно на благоевградчани като „Мръсното кебапче”.

Жената е починала от силна кръвозагуба. Огледът на местопрестъплението продължи близо 5 часа.

Заподозрян за жестокото убийство е Радослав С. – „Соколето”, който преди седмица преби 35-годишната дъщеря на убитата тази нощ жена.

[ad id=“236993″]

Към 5 ч. тази сутрин бяха задържани за разпит 61-годишната майка и 42-годишният брат на „Соколето”, който не бе открит тази нощ.

Полицейските патрули, разположени на изходите на Благоевград, както и на Е-79 при Антените и жк. Струмско в посока Симитли, проверяват всички-леки и товарни автомобили, включително и багажниците им.


image0 (9K)