Търговско-промишлената палата в Стара Загора с дарение за семейния център в Чирпан

Търговско-промишлената палата в Стара Загора направи дарение от кухненски уреди и принадлежности на семейния център за деца в Чирпан.

semeen_centar_Chirpan (2)Подкрепата на определена социална кауза стана традиция за екипа на Търговско-промишлена палата – Стара Загора. След проведено проучване, този път изборът беше Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания (ЦНСТДМУ) град Чирпан, който получи пълен комплект от много необходимите им кухненски уреди и принадлежности. С тях ще се облекчи работата на обслужващия персонал и този дом ще стане още по-уютен за живеещите в него деца. Именно условията, близки до домашен уют и топлите грижи към децата, бяха решаващи при избора му за обект на това дарение.

Сумата за дарените 9 уреда беше събрана от лични вноски на екипа и удвоена от Палатата. Искрена беше благодарността от директора на Центъра Иванка Ненкова, изразена при получаване на дарението. Добавеното към нея чувство за удовлетворение у всички служители на Палатата от направеното добро дело, ще мотивира продължаването на дарителската традиция.

Търговско-промишлена палата – Стара Загора участва в много други партньорски инициативи и подкрепя широк кръг социално значими проекти в Старозагорски регион.


image0 (9K)