Тънкото чувство за хумор на Петър поставя на място принцесата с двамата принцове

Тази вечер в поредния епизод от риалити предаването Фермата: Пътят на една мечта, пробойната между Мария и Надежда се увеличава.

Нещо в отношението на Марчето към пчеларката се скъса още преди време, когато Надя, въпреки че бяха станали „най-добри приятелки“ каза, че иска да изпрати Мария на дуел уж, за да я избута напред към финала. А тази „добронамереност“ дойде като гръм от ясно небе на ямболийката.

Довечера ще видим нов изблик на избухливата Мария от коментар на Надежда, който касае финикийските знаци в голямата награда. След елиминирането на Кустев, вечно нервната Мария сега си е избрала компанията и доверието на младите мъже.

Добре, че са двамата младоци Петър и Калоян, за да внасят разведряване в напрежението между фермерите. Не, че липсват ситуациии, заради които и те двамата си изртърват нервите, но бързо им минава и продължават да се шегуват. Правят го дори и с отношенията си с жените, с които малко или много им се получи емоционална връзка.

 Даяна атакува Петър, а Милена – Надя

Както знаят зрителите, сега е ред на любовното трио Даяна-Петър-Йордан. Възелът е затегнат, накъде ще се развие приказката и как принцесата ще раздели двамата принцове, предстои тепърва да се разплита. Именно по този повод Калоян задава въпрос на Дая, ако на арената в дуел се изправят Данчо срещу Пепи, тя къде ще застане в подкрепа, от страната на пилота или от тази на фокусника.

Ще запалят ли пожар от страсти Даяна и Петър във Фермата?

Петър дори и не дочаква отговор от актрисата, а изстрелва сериозно: На мястото на Иван и Андрей. Тънкото му и изострено чувство за хумор поставя чаровницата символично пак между двамата.

В епизода ще видим и предизвикателста, които ще отворят стари рани и две жени от горското стопанство ще пролеят не една сълза.


image0 (9K)