Тълкования на сънища

Сънувам, че голяма група деца, като стадо, преминахме като фурия през къщата на починалата ми баба. Това бяха мои съученици, с които учихме заедно в колеж в Швейцария.

[ad id=“225664″]

Странно, но действието се случваше сега, въпреки че бяха деца. Минахме първо в спалнята й. Там беше оставила сладки, които обичаме. После се запътихме към съседите. Имаше буря. Въпреки бурята аз се върнах да откъсна една ябълка, мислейки си, че аз имам свръхестествени способности и само аз мога да се справя. Имаше светкавица, но аз се справих.

[ad id=“236999″]

Алена отговаря:

С този сън починалата ти баба те предупреждава, че е време да си спомниш своето детство, което за теб е някаква здрава основа, вместо да се опитваш да развиваш несъществуващи способности. Ти не си я видяла в съня, дори не си сънувала баба си, а само сте минали през нейната къща и сте видели сладки. Бурята е знак, че ябълката, плодът на знанието, няма да те поведе в правилната посока, въпреки че в съня се справяш.
Искаш да се докоснеш до неща, които са ти забранени в настоящия живот. Внимавай да не провалиш пътя, Съдбата и здравето си със залитане в неизвестното, без да си готова за него.
Автор: Светлана Тилкова- Алена


image0 (9K)