Турист извади нож в Слънчев бряг и стана страшно, има ранени

Скандал между чуждестранни туристи в Слънчев бряг завърши с бой, при който са били извадени ножове. Двама поляци са била наръгани, пише регионалното издание flagman.bg.

[ad id=“225664″]

Екшънът се е разиграл призори на улица в най-големия ни морски курорт. Според свидетели мъжете изглеждали стабилно пияни. Между тях започнала бясна разправия, след което единият изкарал нож. Той опитал да прободе съперника си след кратко боричкане, но тогава се намесили и други хора, които успели да разтърват чужденците. На място пристигнала линейка, която откарала двамата в болница. По информация на flagman.bg тяхното състояние е стабилно и няма опасност за живота им, въпреки че след случката в курорта плъзна мълвата, че е станало убийство.

[ad id=“263680″]

Наскоро германското издание „Зюддойче Цайтунг“ в своя специална статия даде съвети на германците, запътили се на море в България. В материала вестникът написа, че растящата престъпност през последните години предизвика безпокойство сред мнозина българи. „Макар и да няма място за паника, все пак трябва да се знае, че България не е вече така сигурна, както едно време„, съветва германското издание.


image0 (9K)