Тука има – тука нема: Ники Илиев и Саня Борисова отново заедно

Ники Илиев и бившата му съпруга Саня Борисова са отново заедно.

Това подсказва последния фотос на 37-годишната Саня в Инстаграм. На него тя позира с домашния любимец на Ники, като по всичко личи, че кадърът е правен от самия него. Създателят на „Живи легенди“ неведнъж е споделял, че кучето, което гледа, е най-добрият му приятел. Борисова сподели именно снимка с домашния любимец на екссъпруга си, която допълни със сантиментален текст.

„Освен, че искам да споделя с вас момент от разходката ми с Анджи – нещо, което сега ценя повече от всякога, сме подготвили нещо приятно за вас“, пише Борисова, предизвиквайки последователите си в онлайн игра с награди. Мнозина разпознаха кучето на Ники, пък и актрисата сама потвърди подозренията, пишейки името му като коментар.

Затова, че отношенията им са потръгнали след злополучния развод, загатна нежната половинка в началото на тази година. През януари тя пусна и няколко мили коментара под снимките на Илиев, част от които бяха сърчица.

Самият той никога не е коментирал по негативен начин раздялата им, винаги е акцентирал на любовта и добрите си намерения към Саня, пожелавайки й щастие. След нея той не се впусна в нито една любовна авантюра, пише Телеграф.


image0 (9K)