Тръмп ще кани бивша любовница на Бил Клинтън на дебата с Хилари Клинтън

Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп заплаши, че ще покани бивша любовница на Бил Клинтън на предизборния дебат със съпругата му Хилари Клинтън.

Дамата – Дженифър Флауърс – е имала връзка с Бил Клинтън през 70-те години на миналия век, преди той да бъде избран за президент на Съединените Щати. Тя каза, че е готова да откликне на поканата и да присъства на телевизионния дебат. От екипа на Тръмп обаче обявиха, че тя все още не е поканена.

Тръмп отправи заплахата си, след като от щаба на Хилари Клинтън поканиха на дебата бизнесмена Марк Кюбан, собственик на баскетболния отбор „Далас Маверикс“. Кюбан е много критичен към милиардера Тръмп.

Първият предизборен дебат между кандидатите на Демократическата (Хилари Клинтън) и на Републиканската партия (Доналд Тръмп) ще се проведе в университета „Хофстра“, който се намира край Ню Йорк.

Аферата с Дженифър Флауърс за малко не провали кандидатурата на Бил Клинтън за първи президентски мандат през 1992 година. По онова време той отрече да е имал интимна връзка с нея. Години по-късно той призна под клетва, че е имал само една сексуална връзка и тя е била през 1977 година. Флауърс пък написа книга, в която твърди, че с Бил Клинтън са имали връзка в продължение на 12 години.


image0 (9K)