Тръмп-младши обвини опоненти за инцидента с жена му

Най-големият син на президента Доналд Тръмп нарече отвратителен замисъла на своите опоненти за вчерашния инцидент с неговата жена.

[ad id=“225664″]

Ванеса Тръмп постъпи в болница, след като отвори писмо с бял прах, получено в семейното им жилище в Ню Йорк. Доналд Тръмп-младши писа това в Туитър, цитиран от ТАСС и БТА.

„Благодарен съм, че Ванеса и моите деца са в безопасност и не са пострадали след невероятно страшната ситуация, възникнала тази сутрин. Наистина е отвратително, че някои хора изразяват противоположни възгледи с помощта на толкова възмутително поведение“, написа той.

Синът на Тръмп изрази благодарност на сътрудниците на Секретната служба на САЩ, на ФБР и на пожарната команда на Ню Йорк заради техните „решителни действия и слова за подкрепа“.

„Техният професионализъм в тази напрегната обстановка ми помогна да преживея този тежък ден“, добави той. Неговата сестра Иванка също изрази в Туитър съжаление, че не може лично да утеши Ванеса и децата.

„Никой не заслужава да бъде плашен по този непростителен начин“, писа тя.

[ad id=“263680″]

Бял прах и за Асандж

Основателят на „Уикилийкс“ Джулиан Асандж, който се намира на територията на еквадорското посолство в Лондон, съобщи в Туитър, че миналата седмица е получил плик като този, който вчера пристигна в нюйоркския дом на Ванеса Тръмп – съпругата на най-големия син на президента на САЩ Доналд Тръмп, предаде ТАСС.

„Жената на Доналд Тръмп-младши бе настанена в болница, след като отвори плик с бял прах. Странно е, че аз също получих подобен плик миналия вторник“, писа Асандж в Туитър. Той добави, че върху плика е имало американска пощенска марка.

Очаква се днес британски съд да реши дали да уважи или да отхвърли иска на 46-годишния Асандж и да му бъде прекратено съдебното производство. Ако съдът се произнесе в негова полза, той може да напусне сградата на посолството на Еквадор в британската столица, където се намира от  6 години.
dir.bg


image0 (9K)