Тръмп в интервю: Аз съм стабилен гений!

Запитан дали яде бъргъри и дали пие кока кола, той каза: „Ям чудесна храна, приготвена от някои от най-добрите шеф готвачи в света, ям здравословна храна, но също хапвам и такива неща при случай… „

[ad id=“263680″]

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви в интервю за британската телевизия Ай Ти Ви, че е стабилен гений и че яде доброкачествена храна.

На въпрос на журналиста Пиърс Морган какво е здравословното му състояние и какво мисли за отправяните понякога към него квалификации, че е луд и в недобро физическо здраве, президентът Тръмп отвърна: „Аз съм стабилен гений“, предадоха Ройтерс и БТА.

На въпрос дали яде бъргъри и дали пие кока кола, той каза: „Ям чудесна храна, приготвена от някои от най-добрите шеф готвачи в света, ям здравословна храна, но също хапвам и такива неща при случай… Мисля, че всъщност се храня много добре“.

В интервюто, записано в кулоарите на Световния икономически форум в Давос, Тръмп заяви още, че е много популярен във Великобритания.

[ad id=“218548″]

Президентът заяви още, че очаква да посети Великобритания, където има покана от кралица Елизабет Втора да направи държавно посещение.

На въпрос дали изпраща туитове с телефона си, докато е в леглото, той отвърна: „Понякога в леглото, понякога може би на закуска или на обед, или когато и да е, но обикновено това става рано сутрин, или вечер… Много съм зает през деня“.

Попитан за критиките, които му отправят някои жени, той каза, че подкрепя жените и че много жени са наясно с това. Според него жените харесват подкрепата му за силна армия, защото искат да се чувстват в безопасност у дома.

[ad id=“218001″]

Президентът увери, че изпитва огромно уважение към жените, но когато настоятелно бе запитан дали е феминист, той отвърна, че не е.

 


image0 (9K)