Тръгнаха спекулации, че Румен Радев ще номинира Гергана Паси за еврокомисар

Пеевските медии започнаха активни спекулации, че Радев ще номинира Гергана Паси за еврокомисар. Не е за вярване, но не беше и за вярване, че президентът ще назначи тотално дискредитирания царист Огнян Герджиков за премиер. Обаче, за изненада и за разочарование на червения електорат – точно това се случи.

Пеевските медии подгряваха общественото мнение 1 месец за много вероятното назначение на Герджиков и накрая той бе назначен, въпреки всенародното отвращение от него и от мадридския му патрон. Сега медиите на корпулентния бизнесмен сипят толкова похвали за Герджиков и неговото правителство, че трябва да се замислим на какво се дължи това задоволство.

Сега историята се повтаря. Ще пошумят около месец – два около кандидатурата на Гергана Паси, а после ще венцехвалят Румен Радев за избора му.

Ако това наистина се случи, президентът ще се дискредитира тотално в очите на левия електорат, който трудно преглъща реанимирането на НДСВ. Хората гласуваха за промяна, а не за връщането на шайката на мадридския крадец.

Румен Радев май забравя, че друг беше кандидатът на НДСВ за президент …


image0 (9K)