Три зодии пред тежък избор през август

Астролози смятат, че месец август ще постави пред множество избори всеки един от зодиакалните знаци. За някои ще последват съдбовни промени в живота, а за други ще е просто обикновен месец.

В последният месец от лятото звездите ще поставят на изпитание три знака, които ще бъдат поставени пред много трудни решения и избори.

За другите девет това ще е начало на много промени в живота им в различни сфери. Август ще се окаже доста труден месец за някои представители на зодиакалните знаци.

Дори някои, които са свикнали да се пускат по течението, а животът им да е тих, спокоен и уреден, ще се окажат в бурно море и ще трябва да се справят с много трудности.

Какво точно ще ви донесе август? Отговорът е невъзможен. За някои това ще е началото на нова любов, за други на развод, богатство, бедност, слава.. всичко.

Емоциите ще са взривоопасни и вие ще трябва да намерите начин да се справяте с тях.

Някои просто ще седнат да бъбрят с приятели и ще изкарат всичко лошо от себе си, други пък ще решат да задържат неприятните емоции в себе си и това ще им нанесе жестока психическа травма.

Скорпион

Ще е поставен на кръстопът между финанси и чувства. Представителите на този знак ще се уморят много през този месец. Няма да имат желание за разговори, а половинката им ще бъде доста по-студена от преди.

Скорпионът ще трябва да избере и да реши по-точно на какво е готов за партньора си. Ще даде ли всичко за любов или пък други неща са му по-важни.

В крайна сметка, ще се наложи да направи избор и може би голяма саможертва.

Лъв

Ще трябва да избират между работа и ново място, където да живеят.

Може да им бъде предложена много добра друга позиция на съвсем различно място на таи планета. Ще могат ли обаче да оставят дома и приятелите. Това обаче пък значи да се примирявате с много по-ниски финанси.

При избора трябва да е ясно, че звездите са на ваша страна. Все пак е по-добре да вземете решението през първата половина на месеца.

Дева

Ще трябва да избере дали да остане в спокойни води или да поеме големи рискове.

Рискът обаче може да е благородна кауза. Девите обикновено са привърженици на добре отъпканите пътеки. Пътят обаче сега е тайнствен, но надежден. Струва си да опитате. Все пак ще е дълго и трудно. Девата наистина ще се изкуши да поеме ли този риск.

Най-прагматичните представители на този знак ще открият трето решение на казуса.


image0 (9K)