Трите най-хапливи зодии

На някои зодии им се отдава много добре да дразнят с думи и да правят забележки. Те винаги имат мнение по всеки въпрос и обикновено то е критично. Ето и кои са те.

Дева

Девите могат да са чувствителни и гледат да се отнасят с разбиране към другите, но са много взискателни и критични. Не целят да ви наранят с думи, но просто са си такива и го правят. Не харесват излишните емоции, разчитат повече на разума и логиката.

Невероятно е, че знаят точно какво да кажат, за да ви засегнат. Изключително критични са, защото са перфекционисти и изискват много от себе си, от работата си, от близките си, от околните. Правят груби забележки и се изразяват негативно.

Лъв

Тези знаци са познати като топли, харизматични и щедри. Водачи са и ще ви помогнат в беда. Но това не означава, че ще ви спестят разочарованието си от вас и няма да ви направят забележка. Могат да кажат нещо толкова сурово и критично, че ужасно да ви засегнат с думите си.

Понякога просто не могат да устоят на това, имат вътрешен порив да ви критикуват и да ви кажат къде сте сбъркали. Това става, когато не сте отговорили на техните очаквания и сте се оказали съвсем различен човек. Те се чувстват предадени и не искат да толерират такова поведение. Решителни и директни са, няма да ви спестят хаплив коментар и жестоки думи, пише Teenproblem

Рак

Те са водни знаци, което значи, че са много емоционални и чувствителни. Мили са и самите те са много раними, страшно лесно се обиждат. Но когато са наранени и предадени, смятат, че целият им свят се срива и тогава си изкарват всичко върху човека, който ги е разочаровал.

Отвърщат на обидата, опитват да покажат каква болка са почувствали самите те, засипват хората с негативни коментари, стават жестоки и правят хапливи забележки. Знаят, че обидата боли най-много, когато идва именно от човек, който по принцип е мил, сдържан и раним – защото така тя е неочаквана. Когато Ракът обижда, самият той е дълбоко ранен.

 


image0 (9K)