Трите зодии, които сломяват сърца

Представителите на няколко зодии остават завинаги в сърцата ни, но едва след като са ги разбили. Те рядко го правят нарочно или с цел да ни наранят. Просто са такива, страхотни, неповторими и жестоки.

Ето кои са те:

Скорпион

Всички знаем за скорпионите – изключително самовлюбени, много страстни любовници и истински разбивачи на сърца. Мъжът скорпион може лесно да бъде съблазнен, но много трудно ще получиш от него нещо повече от една незабравима нощ.

Близнаци

Близнаците имат невероятен чар, те ще ти завъртят главата за много кратко време. Мъжете от тази зодия често се разсейват, не могат да стоят на едно място, а още по трудно да останат с една дама до себе си. Рано или късно те ще покажат истинската си същност и ще разбият сърцето ти.

Козирог

Само който не е бил с козирог, не знае за какво става въпрос. В началото ще ти е много трудно да се доближиш до представителя на тази зодия. Когато го направиш те очаква една невероятна авантюра, изпълнена с приключения и много страст. Накрая обаче твоето сърце ще бъде разбито, а козирогът ще продължи напред, без дори да се обърне и да ти каже „сбогом“.

Флагман.бг


image0 (9K)