Трима са загиналите в катастрофите на АМ „Тракия, има и ранени

Трима души са загиналите, има и ранени при четири поредни катастрофи на магистрала „Тракия“ край Вакарел в посока към София, информират от МВР. Районът е затворен за движение, има обходен маршрут. При най-тежкия инцидент камион и лек автомобил са паднали от виадукта от 30 метра височина. Шофьорите и на двете превозни средства са загинали, а жена е тежко ранена, съобщи Нова телевизиял

Малко преди това са се ударили два леки автомобила и това е всъщност първият инцидент, който се случва в района, щетите са били само материални. Докато полицаите обработват данните, стават свидетели на втора катастрофа, където има пострадали.

Още една катастрофа отново на същото място е и между три леки автомобила. Загинал е водачът на единия от тях, посочват от dariknews.bg.
Към 09:00 ч. в Спешно отделение на столичната болница „Св. Анна“ са транспортирани шестима души, пострадали от верижна катстрофа край Вакарел. Четирима от тях са мъже, а две – жени, информират от лечебното заведение. От там допълват, че един от мъжете е починал още преди да бъде транспортитран до болницата. Пътни полицаи и екипи на „Спешна помощ“ са на мястото на тежкия инцидент.

Затваря се за движение АМ „Тракия“, обходът е по пътя Вакарел-Нови хан.


image0 (9K)