Треньорът на Унгария: Българите никога не се предават, но ние знаем слабите им страни

Селекционерът на унгарския национален отбор Марко Рози заяви на пресконфернция преди днешния плейоф с България на Националния стадион „Васил Левски“, че неговите възпитаници могат да спечелят първия плейоф за Евро 2021 с тактическа дисциплина.

„Готови сме тактически и психически за този мач. Разучихме съперника, но нищо не се знае, докато съдията не свири последния сигнал. Българите никога не се предават, имат и някои отлични футболисти в индивидуален план. Знаем силните и слаби страни на съперника. Те ще имат предимство, защото играят пред своя публика. Ключовите фактори за успеха ще бъдат мотивация и тактическа дисциплина“, коментира Марко Роси.

„Българите започнаха много агресивно в последните два мача, но ние сме готови за различни сценарии – и когато атакуват и когато играяат по-прибрано. От три дни сме заедно на лагер и опитваме да създадем спокойна атмосфера в отбора. Наясно сме с важността на мача, но е важно да се справим с напрежението и затова опитваме да внесем спокойна обстановка“, каза още селекционерът на унгарците.


image0 (9K)