Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров: Важен е крайният резултат

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо заяви, че „орлите“ ще играят атакуващ и открит футбол в предстоящия мач с Истанбул Башакшехир от група „С“ на турнира Лига Европа.

Двубоят е в четвъртък от 22:05 часа на стадион „Лудогорец Арена“ в Разград и ще бъде предаван пряко по БНТ. Победа ще класира българския шампион за следващия етап на състезанието.

„Надявам се тактиката, която ще изберем за мача, да бъде печеливша. За нас е важен крайният резултат. В домакинските мачове опитваме да играем нападателен и открит футбол, така че така ще бъде и утре“, заяви Димитров.

[ad id=“263680″]

„Истанбул е изключително силен отбор с огромна дълбочина, който може да си позволи да прави големи ротации. Преди първия ни мач с тях те победиха Фенербахче с 3:2, а сега и Галатасарай с 5:1, което показва колко класен отбор са. Те имат своите шансове за класиране в следващата фаза на Лига Европа и очаквам утре да излязат и да играят атакуващ футбол. Те са тези, които трябва да спечелят на всяка цена утре. За нас и равният е добър резултат, но очаквам да се получи двуостър мач. Предстои ни определено много труден мач, но се надявам да спечелим“, коментира старши треньорът на Лудогорец.

[ad id=“263680″]

„В тактическо отношение този мач ще бъде по-различен от предишния. В първия мач резултатът не бе от такова значение, докато сега залогът е изключително голям – ние трябва да спечелим, за да се класираме, те трябва да спечелят, за да имат някакви шансове и това ме кара да мисля, че сега напрежението е доста по-голямо. Всички в отбора са здрави и се надявам да излезем в оптимален състав. Надявам се да успеем да ги изненадаме“, добави Димитров.


image0 (9K)