Треньорът на ВК Берое Страхил Балов: Целта ни е финал за шампионската титла

Старши – треньорът на женския волейболен клуб Берое Страхил Балов направи своя коментар след  домакинската загубата с 0:3 от Марица в двубой от първенството.
– В мача срещу Марица съм разочарован от стила на игра, начина на игра , начина към който подготвихме към този мач. Имаше ентусиазъм и демонстрирахме това което тренирахме първия гейм. Бях сигурен че ще бъде оспорван двубой през целия мач , до последната точка уви не се получи.

[ad id=“218001″]
Съперника ни пропука със силен сервис , във важни моменти през първия гейм прегоря Илияна Николова. Но изцяло отдавам загубата на слабото ни посрещане  и не можехме да използваме пълноценно центровете. Отдавам тази слаба игра на разколебаното посрещане  и липсата на концентрация. След първия гейм разликата в класите си пролича и наистина ни изневериха единици  и някои от тях се пренавиха. Очаквах повече от капитана Веска Григорова, която е лидер на отбора. Следващият кръг почиваме, и след това приемаме в Стара Загора отбора на ЦСКА. За този двубой съм оптимист  и няма да повторим играта си както срещу Марица.

[ad id=“218001″]
Страхил Балов коментира и поставените цели  пред отбора за настоящия сезон.
– Марица бе първият ни сериозен противник откакто преди три месеца се събра отбора и тренираме. На този етап сме далеч от истината на ниво Марица.
Предстои ни много работа, да изглаждаме нещата , но аз съм оптимист че в плейофната серия ще достигнем до финал с тях и вече там ще се борим за шампионска титла. Целта пред всички в клуба е да играем финал за титлата.


image0 (9K)