Треньорът на ВК Берое – жени Петър Дочев: Имаме нужда от повече такива мачове

Старши-треньорът на женският волейболен отбор на Берое Петър Дочев изрази задоволството си след гостуването на френския Волеро, 1/8 в турнира Купата на претендентите. Отборът на „Зелено-белите“ кацна на летище „София“ късно снощи.
„Доволен съм от момичетата, играха по-освободено във втората среща. Определено, имаше хубави неща, но ни липсва самочувствие срещу солидни отбори. Всичките ни състезателки играха освободено, тъй като нямаше какво да губим. Разбира се, печелим опит от такива срещи и се учим от „големите“ в Европа. Пуснах в игра всичките ни състезателки. Доволен съм от присъствието в мача и на Мария Кривошийска, Василена Папанова, Дани Найденова и Радостина Маринова, които все по-често ще влизат в игра.

Сега, след тежкия тренировъчен цикъл и гостуването във Франция, ни предстои възстановяване преди срещата с ВК Казанлък от 9-и кръг идната седмица“, коментира старши-треньорът на старозагорки Петър Дочев.

Берое пропуска 8-и кръг от първенството на жените с ВК Перун, който трябваше да се играе утре. Двубоят бе отложен за 24 февруари. Срещата е в Казанлък.


image0 (9K)