Треньорът на БК Берое Любо Минчев: Няма смисъл да държим човек, на който не знаем кога можем да разчитаме

Старши треньорът на БК Берое Любомир Минчев потвърди, че Майк Ди Нуно напуска клуба.

„Майк Ди Нуно в последния мач беше контузен, така поне каза в Правец. Не искаше да му се бият инжекции и да му се правят изследвания. Искаше да си ходи в САЩ да се лекува за две седмици, но аз му казах, че това няма как да стане. Освен това цялостното му поведение и в тренировъчен процес, което не се вижда от всички и в игра, не е това, което ние сме очаквали и вярвали в него и затова по-добре да се разделим. Няма смисъл да държим човек, на който не знаем кога можем да разчитаме“, така наставникът коментира ситуацията и раздялата с Майк Ди Нуно.

[ad id=“263680″]

Новото попълнение на Берое Филип Виденов не направи дебют за тима заради наложена върху трансфера му забрана от страна на ФИБА.

Проблемът е заведено дело от страна на гарда срещу един от бившите му отбори Цървена Звезда за неизплатени заплати.

[ad id=“263680″]
„Свърши ми договора в Иран , където бях до сега. Първенството също почти приключи. С Любомир Минчев се чувахме последния месец, знаех за проблемите. За мен е много добре, защото поддържам форма и със сигурност мога да помогна на отбора. Мисля,че отборът е много добър, треньорът се справя много добре последните години и можем много да си помогнем. Въпросът е, че сега имаме много контузии и трябва да се играе както дойде. Според мен обаче Берое ще се засили до края на сезона , както беше миналата година. Първенството е интересно, отборите са равностойни и не се знае как ще се развият нещата“, коментира Виденов.


image0 (9K)