Треньорът на БК Берое Любо Минчев: Всичко се решава в следващия мач

„Доволен съм от това, че се борихме до последно. Добре, 1:1 е. Всичкo се решава в следващия мач. Плюс за нас е, че имаме домакинско предимство”. Това заяви пред сайта bball.bg наставникът на Берое Любо Минчев след втория мач от четвъртфиналната серия срещу Спартак (Плевен). Късно снощи старозагорци отстъпиха драматично с 92:93 в Плевен и ще решават участието си в полуфиналите в трети мач във вторник в зала ДЗУ.

Мога да поздравя Спартак за добрия мач, който изигра. Играха точно по техния начин – с доста стрелба от тройката. Бяха с доста висок процент. Относно моя отбор, в началото бяхме по-отпуснати и допуснахме те да се разиграят. Все пак се върнахме”, допълни Любо Минчев.

“След като Омари Гудул натрупа фаулове трябваше да го запазя, особено през първото полувреме. Това бе и една от причините да не го използвам толкова много. Преди почивката Шейн Гибсън игра по-слабо, но след това мисля, че се представи по-добре”, завърши наставникът на старозагорци.

„Битката влиза в продължение. Берое взе първото полувреме, а ние – второто. Те имат домакинско предимство. Напрежението при тях сега е огромно, докато ние сме освободени. Ние само можем да спечелим от това. За мен, както и за много хора, Берое безспорно е най-добрият отбор като селекция, и най-добре играещият”, заяви треньорът на Спартак (Плевен) Александър Дяковски.


image0 (9K)