Наставникът на Берое Александър Томаш имаше забележки към представянето на тима си в мача със Славия. Според него с показаното на терена, двата тима не са заслужавали да излязат победители.

„С оглед на мача, който изиграхме, и двата отбора не заслужаваха победата. Славия имаха повече положения, но това беше слаб мач за българските стандарти“, заяви Томаш пред DIEMA SPORT и сподели какво не му е харесало.

[ad id=“225664″]

„Не мога да кажа с какво сме израснали след първия мач. По-креативни сме от миналата година, но не можахме да го покажем. Днес като цяло играта с топка не ми хареса“, добави треньорът на Берое и разкри какво е повлияло негативно на играта на тима му.

„Първи мач е, Славия има игрови ритъм. Исках да спестя на футболистите напрежението, което видях у тях. Те показват по принцип много добри игри, но днес имаха напрежение“, добави Томаш.

[ad id=“263680″]

„Тази година очаквам много повече от всеки един от тях. И точно тези очаквания породиха голямото напрежение у момчетата в този мач“, завърши наставникът на старозагорци.