Традиционният есенен панаир в Стара Загора започва на 27 септември

Традиционният за Стара Загора есенен панаир ще започне на 27 септември и ще продължи до 6 октомври. Той ще е разположен на ул. „Иван Вазов“ северно от ул. „Радецки“ до ул. „Хан Аспарух“, както и в югозападната част на парк „Загорка“.

Заявления за участие в него ще се приемат от 8.30 часа на 2 септември до 16.30 часа на 13 септември, в сградата на Административно бюро „Изток“, ул. “Ангел Кънчев“ № 70.
Кметът на Община Стра Загора Живко Тодоров издаде заповед, която урежда условията за разрешенията за временно поставяне на преместваеми съоръжения и елементи на градското обзавеждане по време на мероприятието.
На територията на панаира е разрешено разполагането на атракционни съоръжения, произведения на художествените занаяти, обекти за продажба на захарни изделия, детски играчки и скара-бира.
На територията на панаира е забранена продажбата на алкохол, с действително алкохолно съдържание по обем, превишаващо 6% vol., тютюн и тютюневи изделия, промишлени стоки /дрехи, обувки, одеяла, килими, текстилни изделия, продукти на химическата промишленост и др./, птици и животни. Обектите за продажба на скара–бира ще работят от 28 септември до 6 октомври включително.


image0 (9K)