Трагичен инцидент с младеж от старозагорското село Кирилово след спускане от водна пързалка

Опасно спускане от водната пързалка е причина за смъртта на 18-годишен младеж от старозагорското село Кирилово, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Бургас. Инцидентът се случва около 15:09 часа днес. Пострадалите са двама младежи – единият от Стара Загора, а другият от село Кирилово. Летували са на квартира в Приморско.

Към мястото на инцидента се отправили полицейски служители, които констатирали, че младежите пострадали при спускане по атракцията „Цунами“. Единият се спускал с краката напред, а вторият с главата. Тогава се срещнали и се сблъскали в улея. Откарани са с екип на „Спешна помощ“ в УМБАЛ-Бургас. Въпреки оказаната помощ, младежът от село Кирилово починал от нараняванията си. Другият отказал да бъде хоспитализиран и напуснал болницата.

Към момента продължава огледа на местопроизшествието. Иззети са видеозаписи от камерите в Аквапарка „Аква Планет“. Разпитват се свидетели на инцидента. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Приморско.


image0 (9K)